Avdelningar

Välj en avdelning att besöka här!

SAMARBETSPARTNERS


Change your oil, change the world with Environment Safe, ULTIMATE BIODEGRADABLE* G-OIL® GREEN Motor Oil, the world's first and only American Petroleum Institute's (API) "SM" Certified bio-based motor oil. We blend nature's American grown base oils (domestically sourced beef tallow) with nanotechnology to provide superior performance protection during the maximum oil change intervals recommended by vehicle manufactures while meeting or exceeding requirements.

Our bio base-synthetic G-OIL is the GREEN SOLUTION for gasoline engines, providing better protection for automotive engines under the toughest driving conditions NATURALLY BETTER THAN SYNTHETICS.

Whether "topping off" or returning your used motor oil to a collection center, G-OIL is compatible with all other motor oils.


Sparco
Allt sedan slutet av 70-talet har Sparco utvecklat Rally / Racing utrustning av allra högsta kvalitet. Man är idag helt marknadsledande i världen inom denna sektor och har branschens bredaste sortiment av produkter med ett klart focus på säkerhetsutrustning.

Huvudkontor finns i Turin i Italien där också produktion sker av bl.a. kolfiberprodukter inte bara för racing utan även OEM produkter för företag som Ferrari, Bugatti, Ford, Königsegg m.fl


•Hos oss på G Partners AB hittar du marknadens allra bästa varumärken för Bil och MC.


•Vårt sortiment säljs via ledande bil och MC-tillbehörs ÅF över hela landet. Vår affärsidé är att genom en effektiv logistik med korta ledtider och en kostnadseffektiv lagerhållning förse våra ÅF med produkter som de normalt inte lagerför i sina butiker.


•Vi tillhandahåller också i samarbete med våra tillverkare en god produktsupport och vi ”brandar” och marknadsför produkterna på den svenska marknaden.
Söker du billiga kopior då är vår hemsida inget för dig. Vill du däremot förbättra prestanda och egenskaper då har vi alldeles säkert något för dig.

Vår styrka är en effektiv distribution, med fasta veckoleveranser från våra utländska tillverkare och ”över natten”levereranser från vårt lager i Karlstad till en ÅF nära dig behöver du sällan vänta länge på våra produkter.

Välkommen in hos G Partners.se


Bra att veta om Café Bar.

Utan fika stannar jobbet. Det är på den sanningen vi bygger vår affärsidé. Mot en månadskostnad levererar vi moderna dryckesautomater och ett brett sortiment av kaffe, te och tillbehör till företag. Service och reservdelar ingår.

Att jobba för en hållbar framtid är viktigt. Därför genomsyras hela vår verksamhet av ett miljömässigt tänk: från valet av kaffebönor till hur vi återvinner våra automater. Vi försöker hela tiden hitta lösningar som gör så lite skada på miljön som möjligt.

Café Bar Sverige AB har för trettonde året i rad tilldelats AAA i Dun & Bradstreets kreditratingsystem.

Café Bar Sverige är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Vi är medlemmar i REPA-registret.

Koncernen Autobar och vårt rosteri ICS i Nederländerna har dessutom ISO 14001-certifikat.

Aktuellt
2019-07-17 Sjätte raka segern för Emil Persson på välbesökt Västkustlopp
Nej, det gick inte att peta ned Emil Persson från förstaplatsen i årets V8 Thunder Cars. Karlskoga-föraren är fortfarande obesegrad i årets mästerskap och i helgen tog han sin sjätte raka seger på Falkenbergs motorbana inför sextusen åskådare – men trots överlägsen ledning i mästerskapet har han inga planer att slå av på takten.

– Det är tre deltävlingar kvar och vi kör för fullt på varje tävling. Nästa race, då jävlar är det hemmabana, det ska bli kanon, säger Emil och syftar på Kanonloppet på Gelleråsen.

Det första heatet blev relativt odramatiskt. Emil tog starten och höll ledningen ända in i mål. I det andra blev det tuffare tag för Emil. Norrmannen Stein Frederic Akre tog sig upp i ledning redan på det fjärde varvet men tvingades bryta med bakaxelproblem varvet därpå. Dagens resultat innebär att Emil Persson nu har ett järngrepp om mästerskapsledningen.

– Jag gjorde en dålig inledning och sedan gjorde jag ett misstag. Akre högg direkt, jag försökte hänga på men han gjorde ett ryck. Det var synd att han fick bryta men vi körde oss till resultatet den här helgen.

Bakom Emil Persson delades det broderligt på pallplatserna. Stein Frederic Akre blev tvåa i det första heatet och Christoffer Bergström i det andra. Mikael Karlsson, teamkamrat med Emil Persson i Bryntesson Motorsport, blev trea i det första heatet och Micke Nyman i det andra.

Västkustloppet 2019 blev en stor succé. Klubben, 90-årsjubilerande Falkenbergs MK, kunde ta emot sextusen åskådare som trivdes i den lagomt varma väderleken. Nästa race för V8 Thunder Cars blir på Gelleråsen den 17-18 augusti då Kanonloppet avgörs.
Visste du att
genomsnittsåldern i General Motors styrelse är lägre än genomsnittsåldern i Rolling Stones.
Citat

Jag kan ingen italienska alls, jag vet inte ens vad spagetti heter på italienska

Johnny Ekström inför flytten till Empoli 1986
Dagen i historia
Idag - Tordagen den 18 Juli 2019
Fredrik Fritz

64 - En brand, som börjar på Circus Maximus, ödelägger stora delar av Rom.